Ποινική δίωξη σε βάρος του Δ.Κουφοντίνα άσκησε ο εισαγγελέας εφετών
Ποινική δίωξη σε βάρος του καταζητούμενου για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, άσκησε την Τετάρτη ο εισαγγελέας εφετών, Κ.Καρούτσος. Ζήτημα χρόνου η έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, Λ.Ζερβομπεάκο.
Ποινική δίωξη σε βάρος του καταζητούμενου από τις διωκτικές αρχές για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, άσκησε την Τετάρτη ο εισαγγελέας εφετών, Κυριάκος Καρούτσος.
Η υπόθεση περνά τώρα στα χέρια του ειδικού εφέτη ανακριτή, Λεωνίδα Ζερβομπεάκου, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του Δ.Κουφοντίνα.
Η ποινική δίωξη περιλαμβάνει τα αδικήματα της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, διακεκριμένης οπλοκατοχής, ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας απο πρόθεση κατά συρροή, ληστείας κατά συρροή, έκρηξης κατά συρροή και διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων