
Ένας νεκρός από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά στη συναγωγή του Ελσίνκι
Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε την Τρίτη στο Ελσίνκι, περίπου 200 μέτρα από τη συναγωγή της πόλης. Από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου. Πάντως, οι Αρχές τόνισαν ότι είναι νωρίς για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα.
30
Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ελσίνκι, περίπου 200 μέτρα από τη συναγωγή της πόλης. Από την έκρηξη έχασε τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου. Πάντως, οι Αρχές τόνισαν ότι είναι νωρίς για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της φινλανδικής αστυνομίας, από την έκρηξη τραυματίστηκε ένα άτομο, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα ακόμα σταθμευμένο όχημα.
«Είναι πολύ νωρίς να υποθέσουμε ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι συνδέεται με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο Γκίντεον Μπολοτόφκσι, εκπρόσωπος της μικρής εβραϊκής κοινότητας που ζει στη Φινλανδία.
Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του επικεφαλής της Αστυνομίας, Όλι Τόιρας, ο οποίος διευκρίνισε ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Ντέιβιντ Χάσελχοφ: Έκανε βόλτες στο Λος Άντζελες στηριζόμενος σε περιπατητήρα παρέα με τη σύζυγό του
- Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

