Αναγκαία η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την Ντ.Μπακογιάννη
Την εκτίμηση ότι ο δημότης της Αθήνας νιώθει ανασφαλής, και απαιτεί καλύτερη αστυνόμευση εξέφρασε η υποψήφια δήμαρχος, Ντόρα Μπακογιάννη. Δήλωσε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε πόρους.
Την εκτίμηση ότι ο δημότης της Αθήνας νιώθει ανασφαλής, και απαιτεί καλύτερη αστυνόμευση εξέφρασε η υποψήφια δήμαρχος, Ντόρα Μπακογιάννη. Δήλωσε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε πόρους.
Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της ενημερωτικής επίσκεψής της στη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, η Ντ.Μπακογιάννη επισήμανε ότι προκειμένου η Δημοτική Αστυνομία να αναλάβει και ουσιαστικά τις αρμοδιότητες που της έχουν εκχωρηθεί, και κυρίως για να υλοποιήσει την πεζή περιπολία, ώστε «να αποκτήσουν οι δημότες το αίσθημα ασφάλειας, χρειάζονται τουλάχιστον 700 αστυνομικοί».
Η υποψήφια δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι ο συνδυασμός της «Αθήνα αύριο» θα διεκδικήσει από την κυβέρνηση πόρους και τις απαραίτητες εγκρίσεις, ώστε να καλυφθούν οι αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη Δημοτική Αστυνομία.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων