Για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων με βυτιοφόρα προειδοποιεί το FBI
Βυτιοφόρα γεμάτα πετρέλαιο μπορεί να είναι τα επόμενα φονικά όπλα των τρομοκρατών. Αυτό εκτιμά τουλάχιστον το FBI, που εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση, η οποία προειδοποιεί επίσης για επιθέσεις εναντίον αμερικανικών συμφερόντων στο εξωτερικό.
Βυτιοφόρα γεμάτα πετρέλαιο μπορεί να είναι τα επόμενα φονικά όπλα των τρομοκρατών. Αυτό εκτιμά τουλάχιστον το FBI, που εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση, η οποία κάνει επίσης λόγο για επιθέσεις εναντίον αμερικανικών συμφερόντων στο εξωτερικό.
Μία ακόμη προειδοποίηση λοιπόν προστέθηκε την Παρασκευή στη σειρά των ανακοινώσεων του FBI μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Όπως μεταδίδει το Reuters, αξιωματούχοι του FBI δηλώνουν βέβαια πως δεν μπορούν να γνωρίζουν τους ακριβείς (επόμενους) στόχους των τρομοκρατών, αλλά αναφέρουν ότι σε αυτούς ενδέχεται να περιλαμβάνονται δεξαμενές καυσίμων και εβραϊκές συναγωγές ή σχολεία.
Τον Απρίλιο, το FBI είχε προειδοποιήσει για τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον μεγάλων αμερικανικών τραπεζών, με αποτέλεσμα αρκετά υποκαταστήματα στις βορειοανατολικές πολιτείες να παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.