Μεγάλη ταλαιπωρία στα λιμάνια από την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας
Ακινητοποιημένα παραμένουν την Πέμπτη τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συνεχίσει τις απεργιακές της κινητοποιήσεις. Μεγάλες ουρές σχηματίζουν φορτηγά και επιβάτες που ήλπιζαν σήμερα να ταξιδέψουν.
25
Ακινητοποιημένα παραμένουν την Πέμπτη τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συνεχίσει τις απεργιακές της κινητοποιήσεις από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου. Μεγάλες ουρές σχηματίζουν φορτηγά και επιβάτες που ήλπιζαν σήμερα να ταξιδέψουν.
Οι κάτοικοι των νησιών έχουν ήδη βρεθεί απομονωμένοι, αφού δεν είναι δυνατή η προμήθεια των απαιτούμενων αγαθών, ακόμη και εκείνων που είναι πρώτης ανάγκης, ενώ ευπαθή αγαθά, που μεταφέρουν τα φορτηγά που βρίσκονται ακινητοποιημένα στις προβλήτες, κινδυνεύουν με καταστροφή.
Αποκομμένοι έχουν μείνει και όσοι τουρίστες είχαν επισκεφτεί τα νησιά της χώρας μας, ενώ οι αλλοδαποί επισκέπτες της Ελλάδας αναγκάζονται να διανυκτερεύουν στα κατά τόπους λιμάνια, αναμένοντας τον τερματισμό των απεργιών για να ταξιδέψουν. Έκδηλη είναι και η ανησυχία των ξενοδόχων, οι οποίοι χάνουν έσοδα από τη διακοπή του τουριστικού ρεύματος.
Μεγάλη είναι και η ταλαιπωρία για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στα νησιά εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Μάλιστα, αρκετοί ταξιδιώτες έχουν αρχίσει να ακυρώνουν τα εισιτήρια τους, ενώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ανησυχούν για τα αποτελέσματα που θα έχει η απεργία στην τουριστική περίοδο.
Εν τω μεταξύ, κλειστό παραμένει και το Ρίο – Αντίρριο, ενώ το υπουργείο Ναυτιλίας ζήτησε να επιτραπεί η δρομολόγηση ενός δρομολογίου, όπως γίνεται στην Ολυμπιακή και στον ΟΣΕ, προς κάθε κύρια γραμμή, τους διεθνείς και περιηγητικούς πλόες και τα πορθμεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
- Υποκλοπές: Η δεύτερη αρχειοθέτηση και οι επόμενες κινήσεις των πρωταγωνιστών – Κλειδί η δίκη στο Εφετείο και οι νέες μηνύσεις που… ψήνονται
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442