Εν μέσω κινητοποιήσεων συνεχίζεται η συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου
Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη η κατ άρθρον συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με τη συμμετοχή όμως μόνο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σχεδιάζουν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
25
Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη η κατ άρθρον συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με τη συμμετοχή όμως μόνο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ. Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με την ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ κινητοποιήσεις σχεδιάζουν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ.
Συγκεκριμένα οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και της αντιπολίτευσης της ΓΣΕΕ θα αποκλείσουν στις 20:00 το βράδυ το κτίριο της Βουλής και θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία, αντιδρώντας στη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει σήμερα στις 20:30 το βράδυ το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Η κυβέρνηση κλείνει τα αυτιά της στο μήνυμα που έστειλαν χιλιάδες εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους στην απεργία και τα συλλαλητήρια της Τρίτης».
Εν τω μεταξύ, τους σταθμούς της Ομόνοιας και του Μοσχάτου κατέλαβαν σήμερα συνταξιούχοι του ΗΣΑΠ και διέκοψαν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η στάση εργασίας των εργαζομένων και οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου σε Αθήνα και Πειραιά θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι.
Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΙΚΑ
Πέντε μέρες χωρίς γιατρούς του ΙΚΑ θα μείνουν οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος, λόγω των απεργιών που έχει εξαγγείλει ο κλάδος και της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Αύριο Παρασκευή τα ιατρεία του ΙΚΑ σε όλη τη χώρα θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας.
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, τα ιατρεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ για την Τρίτη, 25 Ιουνίου, οι γιατροί έχουν προαναγγείλει νέες κινητοποιήσεις. Ο κύκλος των 24ωρων απεργιών στο ΙΚΑ θα κλείσει την Παρασκευή, 28 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442