«Αφαντος» ο μισθός του πρωθυπουργού από το Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο μισθός που παίρνει ο πρωθυπουργός από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αντί να πηγαίνει σε κοινωφελείς σκοπούς, όπως ήταν η εντολή του κ.Σημίτη, έχει εξαφανιστεί.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας διευκρίνησε, την Τετάρτη, ότι έχουν καταλογιστεί ευθύνες για το ζήτημα της «εξαφάνισης» του μισθού που παίρνει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή στη διοίκηση του πανεπιστημίου να μεταφέρει τις αποδοχές του σε κοινωφελείς σκοπούς. Εκ των υστέρων, όμως, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πρόβλημα στην υλοποίηση αυτής της εντολής, αφού ο μισθός του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, αντί να πηγαίνει σε κοινωφελείς σκοπούς έχει εξαφανιστεί.
Για το ίδιο θέμα, ο υπουργός Παιδείας Πέτρος Ευθυμίου τόνισε ότι πρέπει να τιμηθεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός διέθεσε το μισθό του αλλά και το σύνολο των αποδοχών του για συγκεκριμένο σκοπό και αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί.