Στις 12 Απριλίου τελικά η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Ντάνιελ Περλ
Αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου, λίγο μετά την έναρξή της, η δίκη του Βρετανού υπήκοου Αχμέντ Ομάρ Σαΐντ Σέιχ και δέκα συνεργών του, που κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου Ντάνιελ Περλ.
Αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου, λίγο μετά την έναρξή της, την Παρασκευή, η δίκη του Βρετανού υπήκοου Αχμέντ Ομάρ Σαΐντ Σέιχ και δέκα συνεργών του, που κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Ντάνιελ Περλ.
Η δίκη αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης, προκειμένου να εξετάσει ορισμένα νέα στοιχεία. Η δίκη είχε αρχίσει λίγο νωρίτερα κεκλεισμένων των θυρών σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της κεντρικής φυλακής του Καράτσι, στο νότιο Πακιστάν, όπου κρατούνται ο Αχμέντ Ομάρ Σαΐντ Σέιχ και τρεις συγκατηγορούμενοί του, ο Σέιχ Αντίλ, ο Σαλμάν Σακίμπ και ο Φαχάντ Ναζίμ.
Συνολικά 11 άτομα κατηγορούνται στην υπόθεση αυτή. Σύμφωνα με τον Χαουάτζα Ναβίντ, εκ των συνηγόρων ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης, το δικαστήριο εξέδωσε σήμερα εντάλματα σύλληψης για τους υπόλοιπους επτά.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.