Συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες ζήτησε πάλι ο Τόμας Μίλερ
Για να υπάρξει αποτελεσματική καταπολέμηση της τρομοκρατίας πρέπει να γίνουν συλλήψεις και διώξεις, υποστήριξε εκ νέου ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, ο οποίος, πάντως, αρνήθηκε να διευκρινίσει εάν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ή λίστες υπόπτων.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τόμας Μίλερ επανέλαβε, την Τετάρτη, ότι για να υπάρξει αποτέλεσμα στη μάχη κατά της τρομοκρατίας «πρέπει να γίνουν συλλήψεις και διώξεις» και ότι επίσης «πρέπει να δουλέψουμε σκληρά με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να φτάσουμε στην ηγεσία της 17 Ν».
Μιλώντας κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, ο κ Μίλερ Ο κ. Μίλερ δεν θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες ως προς το εάν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ή λίστες υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, επαναλαμβάνοντας ότι τέτοιου είδους συζητήσεις είναι αντιπαραγωγικές και δεν είναι χρήσιμες μέχρι να φτάσουμε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Ερωτηθείς εάν οι αμερικανικές αρχές έχουν κοινοποιήσει στην Ελλάδα ονόματα Ελλήνων που αναφέρονται στα αρχεία της Στάζι, ο Αμερικανός πρεσβευτής είπε ότι «εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και για αυτό το θέμα» για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «είναι καλύτερα να αφήσουμε τις συζητήσεις γύρω από το θέμα αυτό πίσω από κλειστές πόρτες».
Είναι η δευτερή φορά τις τελευταίες δύο ημέρες που ο Αμερικανός πρεσβευτής ζητά να γίνουν συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία. Μιλώντας την Τρίτη στο Κέντρο Πολιτικού Προβληματισμού «Παύλος Μπακογιάννης», ο κ. Μίλερ είχε επίσης δηλώσει ότι μέτρο της επιτυχίας στον αγώνα κατά της 17 Νοέμβρη είναι οι συλλήψεις και οι διώξεις.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων