Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα με τον ΠΑΟ κάνει λόγο ο Πανιώνιος

Για αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα με τον ΠΑΟ κάνει λόγο ο Πανιώνιος

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του διαιτητή Σπυρόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, κάνοντας λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Σπυρόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσουν οι «πράσινοι».

31

Για αλλοίωση αποτελέσματος στον κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού καταγγέλλει το διαιτητή Σπυρόπουλο η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα. Οι «κυανέρυθροι» υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσουν οι «πράσινοι», ενώ τον χαρακτηρίζουν «χειρουργό».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει τα εξής:


«Η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Αχιλλέας Μπέος, μετά από έναν αγώνα ενάντια στο κατεστημένο που εγκληματούσε σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανένας δεν τολμούσε να μιλήσει, αισθάνονται περήφανοι και δικαιωμένοι βλέποντας κάθε Κυριακή όλο και πιο πολύ κόσμο στα γήπεδα να παρακολουθεί ένα ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα Α΄και Β΄Εθνικής».


»Χθες εμείς, εδώ στον Πανιώνιο, για μια ακόμη φορά αισθανθήκαμε αηδία βλέποντας την αδικία σε βάρος της ομάδος μας από το νέο χειρουργό-διαιτητή κ. Σπυρόπουλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα και γυρίζοντας το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, φέρνοντάς μας στη μνήμη τον περίφημο Γιώργο Σπανέα, που δεν έχει πλέον να ζηλέψει τίποτα. Βρέθηκε άξιος αντικαταστάτης του.


»Έσφαξε τον Πανιώνιο με το γάντι, σπρώχνοντας τον Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι, αγνόησε υπόδειξη του βοηθού δίνοντας κόρνερ και δεν έφτασε αυτό για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Το επιθετικό φάουλ του Γκούμα με τις ευλογίες του κ. Σπυρόπουλου εξελίχθηκε σε γκολ.


Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, ο δήθεν μεγάλος στην αρρωστημένη νοοτροπία των διοικούντων που μπροστά στο σκοπό της νίκης χρησιμοποιούν μεθόδους μπουκαρίσματος στον πάγκο του Πανιωνίου που συναντάμε σε αλάνες ποδοσφαίρου».


Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Κύριοι τέτοιου είδους νοοτροπίες δεν φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, που όλοι έχουμε ανάγκη. Χθες δεν έχασε ο Πανιώνιος αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024