Απογευματινά ιατρεία: Μικρή η προσέλευση στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Λίγοι μόνο ασθενείς έχουν προτιμήσει τα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Η μεγαλύτερη προσέλευση παρατηρήθηκε χθες στο νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Παπανικολάου, τα οποία δέχτηκαν 20 και 25 ασθενείς αντίστοιχα.
Θεσσαλονίκη: Λίγοι μόνο ασθενείς έχουν προτιμήσει τα απογευματινά ιατρεία των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Η μεγαλύτερη προσέλευση παρατηρήθηκε χθες στο νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Παπανικολάου, τα οποία δέχτηκαν 20 και 25 ασθενείς αντίστοιχα.
Όπως ανέφερε ο διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιος Καρατζάς, θα χρειαστεί να περάσει διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, για να μπορέσει να γίνει μια πρώτη εκτίμηση της λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων.
“Είναι πολύ νωρίς για να εκφέρουμε άποψη. Για το Παπαγεωργίου τα πράγματα ήταν καλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα νοσοκομεία. Οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν έχουν πελατειακές σχέσεις, γιατί δεν διατηρούν δικά τους ιατρεία. Οι ασθενείς προσερχόμενοι στα απογευματινά ιατρεία, μπορούν να εξεταστούν από το γιατρό που επιθυμούν, τον οποίο είναι δύσκολο να βρουν στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία. Θα πρέπει ακόμη να ξεκαθαρίσουμε ότι όσοι προσέρχονται σε απογευματινά ιατρεία, δεν εξασφαλίζουν άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο” τόνισε ο κ. Καρατζάς.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)























![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442