Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Νέα περιπέτεια για τους επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε στην Αλεξανδρούπολη

Νέα περιπέτεια για τους επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε στην Αλεξανδρούπολη

Βαγόνια της αμαξοστοιχίας που μετέφερε στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε στην Αλεξανδρούπολη εκτροχιάστηκε, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Αιτία του ατυχήματος ήταν το σπάσιμο ενός κλειδιού, λόγω του παγετού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

35

Μια νέα περιπέτεια έζησαν το πρωί της Τετάρτης οι 116 επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε, λόγω της κακοκαιρίας, στην Αλεξανδρούπολη. Βαγόνια της αμαξοστοιχίας που τους μετέφερε από την Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στο σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας.


Όπως ανακοινώθηκε από το γενικό διευθυντή εμπορευματικών του ΟΣΕ, Λουδοβίκο Κουρτίδη, οι επιβάτες είναι όλοι καλά και μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο τρένο, προκειμένου να τους μεταφέρει στο σταθμό Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με τον ίδιο αιτία του ατυχήματος ήταν το σπάσιμο ενός κλειδιού, λόγω του παγετού. Η εν λόγω αμαξοστοιχία αποτελείτο από 8 βαγόνια, εκ των οποίων εκτροχιάστηκαν το δεύτερο και τρίτο κατά σειρά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026
Cookies