Τηλεμαραθώνιος Unicef: Περισσότερα από 170 εκατ. στον κουμπαρά των παιδιών
Αθήνα: Τα ξημερώματα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο ετήσιος τηλεμαραθώνιος της Unicef, και το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στον αγώνα κατά της παιδικής εκμετάλλευσης, ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια δραχμές. Το τηλεφωνικό κέντρο της Unicef δέχτηκε σχεδόν 4.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αθήνα: Τα ξημερώματα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο ετήσιος τηλεμαραθώνιος της Unicef, και το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στον αγώνα κατά της παιδικής εκμετάλλευσης, ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια δραχμές. Το τηλεφωνικό κέντρο της Unicef δέχτηκε σχεδόν 4.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μεταξύ των πιο υψηλών προσφορών που έγιναν κατά τη μετάδοση του τηλεμαραθώνιου από τη ΝΕΤ, ήταν αυτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, το οποίο προσέφερε 50 εκατ. δρχ., και του ΟΤΕ, ύψους 10 εκατ. δρχ. Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας παρείχε οικονομική βοήθεια δύο εκατ. δρχ. και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ενός εκατ. δρχ.
Ο μαραθώνιος συνεχίζεται στη μεγάλη σφαίρα-κουμπαρά της Unicef, η οποία θα παραμείνει στην πλατεία Κλαυθμώνος έως το τέλος Δεκεμβρίου.
Επίσης, χρήματα μπορούν να κατατεθούν στους παρακάτω λογαριασμούς, στις τράπεζες:
Εθνική 169/480020-64
Εμπορική 031/80191081
Αγροτική 01704004416-70
Nova Bank 519829
Citi Bank 5502346484
Αlpha Bank 115002002017649
καθώς και σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας.
Οι φίλοι της Unicef από το εξωτερικό μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα που προσφέρουν σε οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού με εντολή swift προς την Εθνική Τράπεζα, κωδικός: GRAA-ΛΟΓ:169/480020-64 και στην ιστοσελίδα της UNICEF.
health.in.gr
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442