Στην κοινοπραξία Τέρνα – Impregilo το έργο του Τραμ
Η κοινοπραξία Τέρνα - Impregilo αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου κατασκευής των γραμμών και των εγκαταστάσεων του Δικτύου Αστικών Τροχιοδρόμων, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τραμ ΑΕ.
Η κοινοπραξία Τέρνα – Impregilo αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου κατασκευής των γραμμών και των εγκαταστάσεων του Δικτύου Αστικών Τροχιοδρόμων, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τραμ ΑΕ.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 76,3 δισ. δρχ., το οποίο αφορά στην κατασκευή δύο γραμμών, συνολικού μήκους 24χλμ., καθώς και άλλων 3χλμ. για τη σύνδεση με τους χώρους του αμαξοστασίου και των συνεργείων.
Το έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αναγκαίων έργων υποδομής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ειδικότερα, οι δύο γραμμές που θα κατασκευαστούν είναι οι εξής:
Το έργο έχει ενταχθεί στο Γ΄Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Η απαιτούμενη προθεσμία ολοκλήρωσής του ορίζεται σε 820 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών