Πέμπτη 09 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη κατά Λαλιώτη σχετικά με τη σύμβαση του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Νέες δηλώσεις Μητσοτάκη κατά Λαλιώτη σχετικά με τη σύμβαση του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Κ.Λαλιώτη και του Κ.Μητσοτάκη για το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο τελευταίος, απαντώντας στις νέες δηλώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ, τόνισε ότι οι κατηγορίες που εξαπέλυσε «είχαν ερευνηθεί και είχαν καταρρεύσει οικτρά».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

35

«Το 1993 η προανακριτική της Βουλής είχε ανοίξει όλους τους λογαριασμούς και όλες οι κατηγορίες κατέρρευσαν οικτρά» δήλωσε την Πέμπτη, ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκηςαπαντώντας στις νέες δηλώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ Κ.Λαλιώτη.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι η έκθεση της εταιρείας για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο σε στοιχεία που έδωσε ο κ. Λαλιώτης. Υποστήριξε, μάλιστα,ότι η εν λόγω εταιρεία «έχει πάρει δουλειές από έξι τουλάχιστον κρατικές εταιρείες».


Επανέλαβε τέλοςότι ο κ. Λαλιώτης «εξακολουθεί να λασπολογεί τώρα που φεύγει από το ΥΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα έργα και οι ημέρες του».


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Ιουλίου 2026
Cookies