Tην ανανεωμένη σειρά Οctavia παρουσιάζει η Skoda στην Ουγγαρία
Την πίστα του Hungaroring στην Ουγγαρία επέλεξε η τσεχική Skoda, θυγατρική του ομίλου VW, για την παρουσίαση των ανασχεδιασμένων Οctavia και της sport έκδοσης Octavia RS.
Την πίστα του Hungaroring στην Ουγγαρία επέλεξε η τσεχική Skoda, θυγατρική του ομίλου VW, για την παρουσίαση των ανασχεδιασμένων Οctavia και της sport έκδοσης Octavia RS.
Εξοπλισμένο με νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.800κ.εκ., απόδοσης 180 ίππων, το νέο Octavia RS αποτελεί την ταχύτερη έκδοση των μοντέλων της Skoda, φτάνοντας στην ταχύτητα των 100χμ. την ώρα από στάση σε κάτι λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτα.
Περισσότεροι από 600 εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου από 29 χώρες αναμένεται να παρακολουθήσουν τις δοκιμές των νέων Οctavia στην πίστα του Hungaroring, αυτή την εβδομάδα, ενώ οι Ελληνες δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν την ερχόμενη Τρίτη, έναν περίπου μήνα πριν από την επίσημη παρουσίασή τους στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
auto.in.gr
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
