
Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου
Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την προμήθεια του ειδικού σήματος για τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ και των μοτοσικλετών, η οποία έληγε κανονικά στις 16 Φεβρουαρίου.
Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την προμήθεια του ειδικού σήματος για τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ και των μοτοσικλετών, η οποία έληγε κανονικά στις 16 Φεβρουαρίου.
Η εκπρόθεσμη προμήθεια του σήματος έχει ως συνέπεια την επιβολή προστίμου και την αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας. Το πρόστιμο είναι 10.000 δρχ. για οχήματα μέχρι 785 κυβικών, ενώ για τα υπόλοιπα αντιστοιχεί στην αξία του σήματος δηλαδή από 25.000 έως 130.000 δραχμές.
Eάν το σήμα δεν επικολληθεί στο όχημα, η Τροχαία αφαιρεί τις πινακίδες και ο κάτοχός του πληρώνει πρόστιμο 10.000 δραχμές. Στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών διευκρινίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας αφορούν σε ολόκληρο το χρόνο άσχετα από το εάν το όχημα θα κυκλοφορήσει και τους δώδεκα μήνες του έτους.
news.in.gr
- Υποκλοπές: «Οι αποκαλύψεις του in επιβεβαιώνουν ότι ο Τζαβέλλας είναι βαθιά εμπλεκόμενος» – Κόντρα κυβέρνησης με αντιπολίτευση
- Λήμνος: Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο του νησιού – Τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς, λέει ο Γιαννάκος
- Μαντόνα και Μάικλ Τζάκσον – H σύντομη και δύσκολη ιστορία τους περιλαμβάνει ένα φιλί κι ένα στριπτιζάδικο
- Σκάνδαλα, δημοσκοπική φθορά και εσωκομματικές φουρτούνες – Στα σχοινιά η κυβέρνηση
- Κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς για Προκαταρκτική Επιτροπή για Λιβανό και Αραμπατζή
- Πέτρος Μολυβιάτης: Το ΠΑΣΟΚ εν μέσω αναγκών και αγκυλώσεων
