Formula 1: Με χιούμορ αντιμετωπίζουν το GP Ιαπωνίας οι M.Hakkinen και M.Schumacher
Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι δύο διεκδικητές του τίτλου στους δημοσιογράφους, κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από τις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας.
Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι δύο διεκδικητές του τίτλου στους δημοσιογράφους, κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν από τις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Ιαπωνίας.
Ο οδηγός της McLaren, Mika Hakkinen, δήλωσε ότι στοχεύει σε νίκη στη Suzuka, με σκοπό να κερδίσει τον τίτλο στο Grand Prix Μαλαισίας.
«Δεν πρόκειται να εφαρμόσω ιδιαίτερη αγωνιστική τακτική στη Suzuka, αλλά θα μεταβάλω ελαφρώς τον τρόπο με τον οποίο οδηγώ» συμπλήρωσε ο Φινλανδός πρωταθλητής. «Το μόνο που θα κάνω είναι να φρενάρω σε κάθε στροφή κατά τρία μέτρα αργότερα».
«Σε αυτή την περίπτωση, εγώ θα φρενάρω πέντε μέτρα πιο αργά» απάντησε γελώντας ο Michael Schumacher.
«Μάλλον σε βλέπω στο γρασίδι, εάν το επιχειρήσεις» συμπλήρωσε ο Mika Hakkinen.
«Τότε… θα συναντηθούμε» απάντησε ο Γερμανός, ο οποίος όμως δεν έχει σκοπό να διακινδυνεύσει μια άδοξη εγκατάλειψη, που θα σημάνει το τέλος της προσπάθειάς του για την κατάκτηση του τίτλου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.