Την αποφυλάκιση της Μαργέτη αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά
Ελεύθερη αφέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Δήμητρα Μαργέτη, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά. Σύμφωνα με το βούλευμα 383, η 25χρονη Μαργέτη, έχει πλέον σωφρονιστεί και μπορεί να αποφυλακιστεί, υπό όρους.
Ελεύθερη αφέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Δήμητρα Μαργέτη, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά. Σύμφωνα με το βούλευμα 383, η 25χρονη Μαργέτη, έχει πλέον σωφρονιστεί και μπορεί να αποφυλακιστεί, υπό όρους.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, η Μαργέτη υποχρεούται να διαμένει στην οικία της μητέρας της, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της κάθε 1η και 15 του μήνα, ενώ της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, η Δήμητρα Μαργέτη είχε υποβάλλει άλλες τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης, δεδομένου ότι βάσει του νόμου, έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής της. Ωστόσο, το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά τις είχε απορρίψει με το σκεπτικό ότι «η άψογη συμπεριφορά της εντός των φυλακών είναι προσποιητή και δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τις πράξεις της».
Η Μαργέτη καταδικάστηκε το 1993 σε κάθειρξη 17 ετών και τεσσάρων μηνών για απλή συνεργία στις δολοφονίες δύο γυναικών.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας