Θετικά σχόλια της ΔΟΕ στην επίσημη παρουσίαση των Ολυμπιακών του 2004 στη Μόσχα
Παρουσία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, έγινε την Κυριακή στη Μόσχα η επίσημη παρουσίαση της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από την πρόεδρο του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου.
Παρουσία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, έγινε την Κυριακή στη Μόσχα η επίσημη παρουσίαση της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας από την πρόεδρο του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η παρουσίαση της ελληνικής αντιπροσωπείας την οποία έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου απέσπασε τα θετικά σχόλια της ολομέλειας της ΔΟΕ. Παρέστησαν επίσης οι υπουργοί Εξωτερικών και Πολιτισμού, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο Κώστας Σημίτης απηύθυνε χαιρετισμό στην ολομέλεια της ΔΟΕ και κατέστησε σαφές άλλη μία φορά ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Αύριο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το νεοκλεγέντα πρόεδρο της ΔΟΕ και την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στην ατζέντα των συνομιλιών με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα κυριαρχήσουν η προετοιμασία της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα το Δεκέμβριο, τα διμερή ζητήματα συνεργασίας και ειδικότερα η οικονομική συνεργασία, καθώς και διεθνή ζητήματα με έμφαση στη στρατηγική ασφάλεια, στη συνεργασία Ρωσίας-ΕΕ, την κατάσταση στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και το Κυπριακό.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές