Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα εξαιτίας των διαδηλώσεων
Δοκιμασία ανέμενε το πρωί της Πέμπτης τους κατοίκους της πρωτεύουσας, εξαιτίας των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας έξω από τα υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, αλλά και την καταγγελία - φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στην ΚΓ Εφορία, στην οδό Πιπίνου.
Δοκιμασία ανέμενε το πρωί της Πέμπτης τους κατοίκους της πρωτεύουσας, εξαιτίας των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας έξω από τα υπουργεία Παιδείας και Εργασίας, αλλά και την καταγγελία – φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στην ΚΓ Εφορία, στην οδό Πιπίνου.
Συγκεκριμένα, πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν ιατροί του ΙΚΑ, οικοδόμοι και συνταξιούχοι.
Κυκλοφοριακά προβλήματα υπήρξαν και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς, την οποία είχαν κλείσει συμβασιούχοι γιατροί του ΙΚΑ που ζητούν από τον υπουργό Υγείας να δεσμευθεί για τη μονιμοποίηση τους. Η απεργία των γιατρών του ΙΚΑ θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή
Απεργία πραγματοποιούν και οι γιατροί των νοσοκομείων της Αθήνας και του Πειραιά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα καθώς και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Στο υπουργείο Εργασίας είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα οι οικοδόμοι και οι συνταξιούχοι. Οι οικοδόμοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία διεκδικώντας την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας Χρήστο Πρωτόπαπα.
Κλειστή παρέμεινε όμως για αρκετές ώρες και η οδός Μητροπόλεως, έξω από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας, εξαιτίας συγκέντρωσης αποφοίτων σχολών του εξωτερικού και των γονιών τους που ζητούν την αναγνώριση των πτυχίων τους. Προς στιγμή επικράτησε ένταση, όταν άνδρες της Τροχαίας επιχείρησαν να απομακρύνουν με γερανοφόρα οχήματα όλα τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα που είχαν σταθμεύσει επί της οδού Μητροπόλεως επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.