Ξεκινά την Παρασκευή η σύνοδος των υπουργών Γεωργίας της Μεσογείου
Αρχίζει την Παρασκευή στο Ζάππειο και θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο στα Χανιά η σύνοδος των υπουργών Γεωργίας της Μεσογείου, με θέμα τη μεσογειακή διατροφή και τη μεταξύ τους συνεργασία.
56
Αρχίζει την Παρασκευή στο Ζάππειο και θα συνεχιστεί το επόμενο διήμερο στα Χανιά η σύνοδος των υπουργών Γεωργίας της Μεσογείου, με θέμα τη μεσογειακή διατροφή και τη μεταξύ τους συνεργασία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι 13 εθνικές αντιπροσωπείες θα γίνουν δεκτές από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στις 10 το πρωί της Παρασκευής. Στη σύνοδο θα λάβουν μέρος, εκτός από την Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Γιουγκοσλαβία, η Αίγυπτος, η Αλγερία, η Τυνησία, το Μαρόκο, η Μάλτα, ο Λίβανος και η Αλβανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
- Τρανπ: «Εξαφάνισε» τα μέλη της επιτροπής εκλογικής βοήθειας – Φόβοι για «χάος» στις ενδιάμεσες εκλογές
- «Η κλιμάκωση των ουκρανικών επιθέσεων καταφέρνει μόνο να παρατείνει τον πόλεμο», δηλώνει το Κρεμλίνο
- Άντζελα Δημητρίου: Αποχαιρέτησε την Μπόνι Τάιλερ με μια κοινή τους φωτογραφία
- Ισπανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φονική φωτιά – 12 νεκροί – Κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442