Για συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών έκανε λόγο ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων
Αναφορά σε συμφωνία για ανταλλαγή πληθυσμών, η οποία όμως δεν υπεγράφη «για τεχνικούς λόγους», έκανε ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την αξίωσή του για δύο χωριστά κράτη στην Κύπρο.
56
Αναφορά σε συμφωνία για ανταλλαγή πληθυσμών, η οποία όμως δεν υπεγράφη «για τεχνικούς λόγους», έκανε ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την αξίωσή του για δύο χωριστά κράτη στην Κύπρο.
Προσέθεσε δε ότι εάν το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανάγκη για συμφωνία ανταλλαγής περιουσιών, γίνει αποδεκτό, τότε δεν αποκλείεται το Κυπριακό να οδηγηθεί σε λύση. Όπως δήλωσε ο Ραούφ Ντενκτάς σε συνέντευξή του στην τουρκική ραδιοτηλεόραση, ο κόσμος πρέπει να αποδεχτεί ότι υπάρχουν δύο πολιτικές οντότητες στην Κύπρο και, κατά συνέπεια, να παρέχει σε αυτές ισότιμη μεταχείριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442