Ακυβέρνητο έμεινε επιβατηγό πλοίο ανοιχτά της Αίγινας
Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε παρουσιαστεί στις δύο μηχανές του Ε/Γ - Ο/Γ «Ρόδος», στο οποίο επιβαίνουν 428 επιβάτες και το οποίο έμεινε ακυβέρνητο, 4 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Αίγινας.
Αποκαταστάθηκε η βλάβη που είχε παρουσιαστεί στις δύο μηχανές του Ε/Γ – Ο/Γ «Ρόδος», στο οποίο επιβαίνουν 428 επιβάτες και το οποίο έμεινε ακυβέρνητο, 4 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Αίγινας.
Το πλοίο, που ανήκει στη ΔΑΝΕ, είχε αποπλεύσει στις 16:00 από τον Πειραιά για τα Δωδεκάνησα εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιό του. Το περιστατικό έκανε γνωστό στο θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στις 17:20 ο πλοίαρχος του «Ρόδος», ο οποίος μαζί με τους μηχανικούς αποκατέστησε τη βλάβη.
Ο καιρός στην περιοχή είναι καλός, και στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού και παραπλέοντα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.