Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συγκέντρωση συνταξιούχων εν όψει της απεργίας της Πέμπτης
Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για το χαμηλό ύψος των συντάξεων και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για το χαμηλό ύψος των συντάξεων και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Εν όψει της πανελλαδικής απεργίας της Πέμπτης, συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ, των αυτοκινητιστών, των ΕΛΤΑ, των σιδηροδρομικών και του Δημοσίου διαμαρτυρήθηκαν για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι τα νέα μέτρα δεν θα πλήξουν μόνο τους νεότερους αλλά και τους ίδιους.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου