Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αμετακίνητοι από την πρόταση για δύο κράτη Ντενκτάς και Σεζέρ
Την εμμονή της Τουρκίας για τη δημιουργία δύο κρατών επανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος, Αχμέτ Σεζέρ, στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, σε συνάντηση που είχαν τη Μ.Πέμπτη στην Αγκυρα.
Την εμμονή της Τουρκίας για τη δημιουργία δύο κρατών επανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος, Αχμέτ Σεζέρ, στον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, σε συνάντηση που είχαν τη Μ.Πέμπτη στην Αγκυρα.
Όπως αναφέρεται στον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, όπου τα δύο κράτη, κατά την έκφρασή του, να μπορούν να συμβιώνουν.
Ο Σεζέρ ανέφερε, επίσης, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει το ψευδοκράτος, όπως πράττει μέχρι σήμερα. Ο Ρ.Ντενκτάς, τόνισε, από την πλευρά του, ότι παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Τουρκία, το ενδιαφέρον της για την Κύπρο είναι αυξημένο.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επισκέφθηκε και τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπουλέντ Ετζεβίτ, στον οποίο ανέφερε ότι ήλθε στην Τουρκία για να εκφράσει την αλληλεγγύη των Τουρκοκυπρίων στις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα.
Αντιδράσεις για την οικονομική πολιτική Ντενκτάς
Με τη συμμετοχή οπαδών του Ρεμπουπλικανικού Τουρκικού Κόμματος πραγματοποιήθηκε τη Μ.Πέμπτη στα Κατεχόμενα πορεία διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική του καθεστώτος Ντενκτάς.
Όπως αναφέρει τη Μ.Παρασκευή ο τουρκοκυπριακός Τύπος, την πορεία διοργάνωσε η τοπική επιτροπή του κόμματος στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του τουρκοκυπριακού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Σαλίχ Τουνάρ, δήλωσε ότι το ψευδοκράτος διέρχεται «τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών». Όπως τόνισε ο Τουνάρ, «η κρίση έχει επιπτώσεις στη βιομηχανία και καθημερινά γίνονται αισθητές οι αρνητικές εξελίξεις».
Διαδήλωση υπέρ Τσιακούρμα
Η οικογένεια του Πανίκου Τσιακούρμα πραγματοποίησε τη Μ.Παρασκευή νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας, ζητώντας την απελευθέρωσή του. Η σύζυγός του, Νίκη, δήλωσε ότι ο Π.Τσιακούρμας είναι απομονωμένος και με κλονισμένη υγεία. Την Κυριακή του Πάσχα, η σύζυγός του, συνοδευόμενη από οκτώ μέλη της οικογένειας, θα τον επισκεφθεί για μια ώρα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου