Στέλνει εξώδικο στο υπουργείο Οικονομικών και επιστολή σε Στεφανόπουλο
Ένα εξώδικο που εστάλη την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών και μια επιστολή διαμαρτυρίας με παραλήπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο τις προσεχείς ημέρες αποτελούν την άμεση αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προς την κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα της καταβολής του οικογενειακού επιδόματος και των αναδρομικών.
71
Ένα εξώδικο που εστάλη την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών και μια επιστολή διαμαρτυρίας με παραλήπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο τις προσεχείς ημέρες αποτελούν την άμεση αντίδραση της ΑΔΕΔΥ προς την κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα της καταβολής του οικογενειακού επιδόματος και των αναδρομικών.
Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για «πρωτοφανή δολιχοδρομία» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με την τακτική της «αναδεικνύει την κωλυσιεργία σε τέχνη και επιστήμη». Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, η άρνηση της κυβέρνησης να πληρώσει αναδρομικά το επίδομα «αποτελεί διαρκή παρανομία χωρίς προηγούμενο στα νομικά και πολιτικά χρονικά».
Οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούν το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει άμεσα στην καταβολή του οικογενειακού επιδόματος και -ύστερα από διάλογο για τον τρόπο πληρωμής- στην καταβολή των αναδρομικών. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί ότι τα συνδικάτα «δεν θα περιοριστούν σε δικονομικές πρακτικές, αλλά θα απαιτήσουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων», όπως αποφάνθηκε άλλωστε και η Δικαιοσύνη, «με κάθε αναγκαίο μέσο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία
- Το εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και κινδυνεύουν με πρόστιμο 350 ευρώ
- Η διπλωματία Τραμπ περιλαμβάνει πολύ Truth Social – Βομβαρδισμός αναρτήσεων με την εκεχειρία να λήγει
- Aldeas – Πρεμιέρα στην Αγία Έδρα για την τελευταία εξομολόγηση του Πάπα Φραγκίσκου στον Μάρτιν Σκορσέζε
- Το σχέδιο για να επιβάλλουν τον Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442