
Ανακαλύφθηκε παγωμένο στο φρεάτιο του πηδαλίου
Ένα παγωμένο πτώμα ανακάλυψαν στο φρεάτιο του πηδαλίου ενός αεροσκάφους της εταιρείας US Airways οι μηχανικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα υδραυλικό πρόβλημα, το οποίο παρατηρήθηκε μετά την πτήση του από το Λονδίνο στο Σαν Φρανσίσκο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από τις τοπικές Αρχές.
34
Ένα παγωμένο πτώμα ανακάλυψαν στο φρεάτιο του πηδαλίου ενός αεροσκάφους της εταιρείας US Airways οι μηχανικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα υδραυλικό πρόβλημα, το οποίο παρατηρήθηκε μετά την πτήση του από το Λονδίνο στο Σαν Φρανσίσκο, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από τις τοπικές Αρχές.
Σύμφωνα με τους υπευθύνους, οι περιγραφές του νεκρού ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα που είχε συλληφθεί ενώ προσπαθούσε να μπει σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, Γκάτγουικ, την περασμένη Κυριακή, και είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι ο νεκρός βρέθηκε στο Boeing 767 της πτήσης 741 της US Airways από το Γκάτγουικ, με ενδιάμεσο σταθμό στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνιας, και τελικό προορισμό την πόλη της Καλιφόρνιας.
«Κάποιος μπορεί να στριμωχτεί και να κρυφτεί μια χαρά στο φρεάτιο του πηδαλίου, όμως δεν υπάρχει καθόλου χώρος μόλις αυτό κατέβει» εξήγησε ο ίδιος εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι οι υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες και η έλλειψη οξυγόνου, όταν το αεροσκάφος βρισκόταν εν πτήσει, πιθανόν να προκάλεσαν το θάνατο του άγνωστου άνδρα.
Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου περιέγραψαν το θύμα ως ένα μαύρο άτομο, ηλικίας περίπου 30 ετών, που φορούσε μία θαλασσιά φόρμα. Ο ιατροδικαστής της αρμόδιας κομητείας πήρε τα δακτυλικά αποτυπώματα και συγκέντρωσε και άλλα στοιχεία, τα οποία προώθησε στις βρετανικές Αρχές, σε μία προσπάθεια να αναγνωριστεί το πτώμα.
Εκπρόσωπος της US Airways δήλωσε, από την πλευρά του, ότι όλοι οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι καταμετρήθηκαν, και η ίδια η εταιρεία δεν γνωρίζει τίποτα για την ταυτότητα του νεκρού.
Το περασμένο καλοκαίρι ένας άνδρας κατόρθωσε να επιβιώσει, κρυμμένος στο φρεάτιο του πηδαλίου, στις χαμηλές θερμοκρασίες κατά την 8ωρη πτήση ενός αεροσκάφους της Αir France, που είχε προσγειωθεί στο Λος Αντζελες προερχόμενο από την Παπέετε στη Γαλλική Πολυνησία. Κατά το παρελθόν και άλλα άτομα έχουν επιχειρήσει να ταξιδέψουν με αεροσκάφος κρυμμένα στους χώρους των αποσκευών, όμως δεν επέζησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: «Ο ΟΣΕ ενέκρινε την παραχώρηση του δρόμου παράλληλα της γραμμής στο Μονοδένδρι»
- Γεραπετρίτης για drone στη Λευκάδα: «Η Μεσόγειος δεν θα καταστεί θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων»
- Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η στιγμή που οι δράστες φεύγουν από την τράπεζα – Τους έπεσαν χρήματα στο δρόμο
- BAFTA TV Awards: Το Adolescence «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του – Όλοι οι νικητές
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει την Τετάρτη με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο

