Η πορεία και οι προοπτικές του ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της συνόδου του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής
«Η πορεία και οι προοπτικές του ΠΑΣΟΚ» είναι το θέμα της 4ης Συνόδου του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 - 2 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι.
71
«Η πορεία και οι προοπτικές του ΠΑΣΟΚ» είναι το θέμα της 4ης Συνόδου του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 – 2 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι.
Οι εργασίες της συνόδου θα ξεκινήσουν με ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Εισηγήσεις θα κάνουν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, και ο γραμματέας του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής, Μιχάλης Νεονάκης.
Παρεμβάσεις θα κάνουν τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, που έχουν την ευθύνη της οργάνωσης, Απόστολος Κακλαμάνης, Αλέκος Παπαδόπουλος και Χρήστος Παπουτσής, ο γραμματέας του Τομέα Συνδικαλισμού και Μαζικών Χώρων Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καθώς και μέλη της γραμματείας του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνόδου θα μιλήσουν εκπρόσωποι των νομαρχιακών και τοπικών επιτροπών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)










![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442