Διπλό «χειρουργείο» στον ΟλυμπιακόΈνα μήνα εκτός Οφορίκουε, Αλβες
Το... δρόμο του Πίτερ Οφορίκουε ακολούθησε και ο Γκαμπριέλ Αλβες. Ρήξη μηνίσκου ήταν η διάγνωση και για τους δύο, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκαν σε επέμβαση από το γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Δάρα.
Το… δρόμο του Πίτερ Οφορίκουε ακολούθησε και ο Γκαμπριέλ Αλβες. Ρήξη μηνίσκου ήταν η διάγνωση και για τους δύο, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκαν σε επέμβαση από το γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Δάρα.
Για τον Γκανέζο άσο των «ερυθρολεύκων» το πρόβλημα ήταν ήδη γνωστό και η επέμβαση καθορισμένη. Ωστόσο, για τον Αλβες προέκυψε κάπως… ξαφνικά, αφού η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, έδειξε ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρότερο από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και ο Ουρουγουανός άσος δεν γλίτωσε το νυστέρι.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας έως ότου οι δύο επιθετικοί μπορέσουν να επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων· κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάννης Μαντζουράκης θα πρέπει να τους ξεχάσει για φέτος.
Λίγα τα εισιτήρια της Λίβερπουλ
Μόλις 575 εισιτήρια, 75 εκ των οποίων για τις θέσεις των επισήμων, ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Λίβερπουλ για το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου UEFA.
Εκπρόσωποι του βρετανικού συλλόγου βρέθηκαν στην Αθήνα και το πρωί της Πέμπτης πραγματοποίησαν σύσκεψη με παράγοντες του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσουν θέματα ασφαλείας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.