Ηγέτης ο Λιαδέλης οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 70-65 επί του Αρη
Όταν πέρασαν τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Λιαδέλης πήρε μπροστά, αφού ξεπέρασε τα συναισθήματα που προκάλεσε η εχθρική ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Αρη με 70-65.
26
Όταν πέρασαν τα πρώτα δέκα λεπτά, ο Λιαδέλης πήρε μπροστά, αφού ξεπέρασε τα συναισθήματα που προκάλεσε η εχθρική ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Αρη με 70-65.
Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει μεγάλο προβάδισμα, καθώς το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 14-13 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ η διακοπή βρήκε τις δύο ομάδες στο 32-32.
Στην επανάληψη, ο Λιαδέλης δεν είχε πλέον καμία αναστολή και εκτελούσε κατά βούληση, δίνοντας οριακό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 44-47 στο τρίτο δεκάλεπτο, χάρη σε τρίποντο του Γιώργου Σιγάλα.
Ο Κώστας Φλεβαράκης είδε από τη στιγμή εκείνη τον Ράκα να κάνει το παιχνίδι της… ζωής του και με ρεσιτάλ τριπόντων να φτάνει τη διαφορά στους 10 πόντους, 57-47, αφού εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Αρη.
Στο τελευταίο 5λεπτο οι παίκτες του ΠΑΟΚ διατήρησαν την ψυχραιμία τους από τη γραμμή των ελεύθερων βολών, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» που δεν μπορούσαν να ευστοχήσουν σε καμία προσπάθεια τρίποντου. Έτσι, με τον Μπούι να είναι ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ έφτασε τελικά στη νίκη με 65-70.
Αρης: Παπανικολόπουλος 12, Φίριτς 4, Λάπας 8, Μάρκοβιτς, Φλώρος, Πέτροβιτς 3, Νέες 4, Γκραντ 3, Μπούι 5, Φόρεστ 22, Ράισεβιτς 2.
ΠΑΟΚ: Κολντεμπέλα 8, Λιαδέλλης 25, Σιγάλας 4 , Καργκόλ 2, Κορωνιός 7, Βάις 1, Ράκα 14, Μπλέρ 3, Γιαννούλης 6.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442