Εξελέγη η νέα Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού
Τη νέα 20μελή Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού εξέλεξε σήμερα, Σάββατο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, κυρίαρχη τάση αποδείχτηκε το Αριστερό Ρεύμα, που εξέλεξε οκτώ μέλη, ενώ ακολούθησαν η Παρέμβαση με επτά, η Συσπείρωση με τρία, ενώ η Σύνθεση και το Πρασινοκόκκινο δίκτυο εξέλεξαν από ένα μέλος.
29
Τη νέα 20μελή Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού εξέλεξε σήμερα, Σάββατο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, κυρίαρχη τάση αποδείχτηκε το Αριστερό Ρεύμα, που εξέλεξε οκτώ μέλη, ενώ ακολούθησαν η Παρέμβαση με επτά, η Συσπείρωση με τρία, ενώ η Σύνθεση και το Πρασινοκόκκινο δίκτυο εξέλεξαν από ένα μέλος.
Το Αριστερό Ρεύμα εξέλεξε τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη, Νίκο Χουντή, Ολγα Ζαχαριάδου, Νίκο Βούτση, Παναγιώτη Λεουτσάκο, Αλέκο Φλαμπουράρη και Τάσο Τρίκκα.
Η Παρέμβαση τους Στέργιο Πιτσιόρλα, Δημήτρη Παπαδημούλη, Γιάννη Μπαλάφα, Σπύρο Λυκούδη, Σούλα Παναρέτου, Μιχάλη Σαμπατακάκη και Νατάσα Θεοδωρακοπούλου.
Η Συσπείρωση τους Θόδωρο Μαργαρίτη, Κώστα Μπουλάκη και Μιχάλη Παπαγιαννάκη.
Η Σύνθεση το Φώτη Κουβέλη και το Πρασινοκόκκινο δίκτυο το Χριστόφορο Παπαδόπουλο.
Για τη νέα Πολιτική Γραμματεία δεν έθεσαν υποψηφιότητα οι Γιάννης Δραγασάκης και Αλέκος Αλαβάνος.
Σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, η Πολιτική Γραμματεία θα εκλέξει την ερχόμενη εβδομάδα ένα όργανο που θα αποτελείται από πέντε έως επτά στελέχη του κόμματος, που θα αναλάβουν την καθημερινή διεκπεραίωση πολιτικών θεμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: Παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη για το μπάζωμα από τον Άρειο Πάγο
- Σπείρα αφαιρούσε αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη – Επεισοδιακή η σύλληψη των τριών μελών
- Μέση Ανατολή: Αναθεωρήθηκε η εκτίμηση απειλής στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα – Σε επιφυλακή η ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ
- Μετά τα drone, ΗΠΑ και Ευρώπη ποντάρουν σε μη επανδρωμένα μαχητικά
- ΕΛΑΣ: Η κυβέρνηση παρατείνει τη θητεία των διοικήσεων των δικαστηρίων – Μήπως λόγω των πολλαπλών δικαστικών εκκρεμοτήτων της;
- Γιάννης Μαρίνος: Διαπιστώσεις με πόνο ψυχής
- O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Θοδωρή Καλαμάτα
- Συναγερμός για φωτιά στην Κεφαλονιά – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442