Σήμερα η ψηφοφορία στη Βουλή του νομοσχεδίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ψηφίζεται σήμερα το απόγευμα από το Α Θερινό Τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του άρθρου που προβλέπει την κατασκευή τεμένους στην Παιανία.
Ψηφίζεται σήμερα το απόγευμα από το Α Θερινό Τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του άρθρου που προβλέπει την κατασκευή τεμένους στην Παιανία.
Σε ψηφοφορία αναμένεται να τεθεί επίσης και η πρόταση που έχουν υποβάλει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία, εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για την ένταξη της συζήτησης για την κατασκευή του τεμένους στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Επίσης, τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και το ΚΚΕ αντιδρούν στην κατασκευή του τεμένους στη συγκεκριμένη περιοχή σε αντίθεση με το Συνασπισμό που δεν έχει εκφράσει αντιρρήσεις για την κατασκευή του τεμένους στην Παιανία.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59