
Προβοκατόρικο το δημοσίευμα του ΤΙΜΕ περί τρομοκρατίας
Προβοκατόρικο χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Τρίτη το δημοσίευμα του περιοδικού ΤΙΜΕ, στο οποίο επαναλαμβάνονται οι γνωστοί ισχυρισμοί ανώνυμων Αμερικανών αξιωματούχων περί αναποτελεσματικής αστυνόμευσης και έλλειψης πολιτικής βούλησης της ελληνικής κυβέρνησης να πατάξει την τρομοκρατία.
46
Προβοκατόρικο χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Τρίτη το δημοσίευμα του περιοδικού ΤΙΜΕ, στο οποίο επαναλαμβάνονται οι γνωστοί ισχυρισμοί ανώνυμων Αμερικανών αξιωματούχων περί αναποτελεσματικής αστυνόμευσης και έλλειψης πολιτικής βούλησης της ελληνικής κυβέρνησης να πατάξει την τρομοκρατία.
Το δημοσίευμα αυτό προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Εν όψει της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, θα έλεγα πως ένα τέτοιο δημοσίευμα βλάπτει ευθέως τα συμφέροντα της χώρας μας τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσέθεσε πως στην Ελλάδα οι πολίτες είναι ασφαλείς.
Σχετικά με τις αιχμές που αφήνονται στο δημοσίευμα για τις συνθήκες ασφαλείας που μπορούν να εξασφαλιστούν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες o κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως πραγματικά περιστατικά με θύματα, υπήρξαν σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν σε άλλες χώρες και όχι στην Ελλάδα. Ας μη μιλούμε με υποθέσεις, για το τι μπορεί να γίνει στην Ολυμπιάδα του 2004. Τέτοιου είδους συγκρίσεις είναι απαράδεκτες και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ.Ρέππας.
Aξίζει πάντως να σημειωθεί πως η διασύνδεση θεμάτων τρομοκρατίας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αποδίδεται σε κάποιον αξιωματούχο αλλά γίνεται από το ίδιο το περιοδικό, το οποίο εκτιμά πως ο πρωθυπουργός δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στο θέμα της τρομοκρατίας, μια που, όπως αναφέρει το περιοδικό, η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί οι επισκέπτες που θα έλθουν στη χώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 να νομίζουν πως το αεροπλάνο που τους μετέφερε προσγειώθηκε στο Αφγανιστάν αντί για την Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέριλιν Μονρόε, τριπλή απειλή: Ξανθιά, σύμβολο του σεξ, πρωτοπόρος
- Η νοσταλγία γίνεται μόδα: Οι 5 retro φανέλες της La Liga που κατακτούν το σήμερα
- Ακρίβεια: Συσκέψεις στο Μαξίμου, χωρίς πραγματικά μέτρα
- Kalshi – Polymarket: Οι στοιχηματικές βγάζουν λεφτά από «κορόιδα» – Πουλάνε ακόμη και επιστροφή του Ιησού
- Οικουμενικό Πατριαρχείο: Δεύτερος Αθηναγόρας δεν ανέβηκε στο θρόνο
- Με τεχνητή νοημοσύνη τα μοντέλα πρόβλεψης πλημμύρας στη Θεσσαλία


