63

Σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ κλήθηκαν η Χαρά Σάκκουλα και η Μαρία Καρδαμανίδου, που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας παραπονούμενες για την περιορισμένη συμμετοχή τους.

Την περασμένη Τρίτη έφυγαν από το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά την επόμενη ημέρα ζήτησαν συγγνώμη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος δεν τις δέχτηκε πίσω στο ξενοδοχείο, έπειτα από συνενόηση που είχε με την ηγεσία της ΕΟΠΕ, και τώρα καλούνται να απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή.


Ηδη στη θέση τους έχουν κληθεί δύο άλλες αθλήτριες, που θα τις αντικαταστήσουν στους προσεχείς αγώνες της εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ