Σε μια πιο αποτελεσματική προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα συντείνουν οι αλλαγές που αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, όπως τόνισε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ. Επειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Πολιτισμού Θεόδωρο Πάγκαλο και τη νέα πρόεδρο του Αθήνα 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ρογκ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση σχετικά με την προετοιμασία των αγώνων του 2004.

Συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό για τις ενέργειες της κυβέρνησης, όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί όλα τακτοποιήθηκαν. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη αλλά και στην κυρία Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η προετοιμασία θα είναι πιο αποτελεσματική.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο απερχόμενος πρόεδρος του Αθήνα 2004, Παναγιώτης Θωμόπουλος.


Ο υπουργός Πολιτισμούς Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, πως η κυβέρνηση θα συνδράμει στο έργο του οργανισμού, όποτε παραστεί ανάγκη και προσέθεσε πως ο Αθήνα 2004 θα λειτουργεί αυτοτελώς.


ΑΠΕ