
Γκολ και θέαμα από τον Απόλλωνα
Βροχή έπεφταν τα γκολ στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας επικράτησε στην 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας επί των Τρικάλων με 5-2, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε στους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα.
26
Βροχή έπεφταν τα γκολ στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας επικράτησε στην 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α εθνικής κατηγορίας επί των Τρικάλων με 5-2, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε στους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα.
Η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που κάταφερε να ανοίξει το σκορ στο 18 λεπτό της συνάντησης με τον Γκανά. Ο Απόλλωνας αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 39 με το Σκαρμούτσο. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με δεύτερο προσωπικό τέρμα έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Ομως, τα Τρίκαλα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψουν και στο 53 ισοφάρισαν σε 2-2 με το Χλωρό.
Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης άνηκαν κυριολεκτικά στους γηπεδούχους. Ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα και πάλι με τον Παπαδημητρίου στο 60. Στο 72 ο Σκαρμούτσος έκανε χατ τρικ με τρίτο προσωπικό τέρμα και έγραψε το 4-2 για τον Απόλλωνα. Το πέμπτο και τελευταίο γκολ των γηπεδούχων το σημείωσε στο 87 λεπτό ο Λαμπριάκος.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα: Κινδυνεύει να στεγνώσει η παγκόσμια αγορά;
- Ο… Μπόλντγουιν και οι απίθανοι αριθμοί – Γιατί ο Βεζένκοφ πάει ξανά για το MVP της σεζόν στη Euroleague (pics, vids)
- Ιράν: Η Τεχεράνη θέλει όρους για τον μόνιμο τερματισμό του πολέμου – «Δεν αρνηθήκαμε να πάμε στο Ισλαμαμπάντ»
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)




