
Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο στίβου 2005 επικίνδυνο για την υγεία των αθλητών
Οι αθλητές που θα δώσουν το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005 θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους, αναπνέοντας αναθυμιάσεις από το μεγαλύτερο βρετανικό αποτεφρωτήρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Guardian.
26
Οι αθλητές που θα δώσουν το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005 θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους, αναπνέοντας αναθυμιάσεις από το μεγαλύτερο βρετανικό αποτεφρωτήρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Guardian.
Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει αξία περίπου 68,8 δισ. δρχ. και θα χτιστεί στο βόρειο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κανείς όμως δεν έχει λάβει υπόψη του το γεγονός ότι λίγα χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται εργοστάσιο, που επεξεργάζεται τα απορρίμματα της ευρύτερης περιοχής.
Το ίδιο άλλωστε γήπεδο θα είναι ένα από αυτά που θα έχει στη διάθεσή της η Αγγλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 αλλά και η Τότεναμ ως έδρα.
Αυτήν τη στιγμή η έκθεση του γηπέδου βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Βιομηχανίας της Βρετανίας Στέφεν Μπάιερς, για την τελική έγκριση ανέγερσής του. Νωρίτερα όμως έχει πάρει την έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού της Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καύσιμα: Κινδυνεύει να στεγνώσει η παγκόσμια αγορά;
- Ο… Μπόλντγουιν και οι απίθανοι αριθμοί – Γιατί ο Βεζένκοφ πάει ξανά για το MVP της σεζόν στη Euroleague (pics, vids)
- Ιράν: Η Τεχεράνη θέλει όρους για τον μόνιμο τερματισμό του πολέμου – «Δεν αρνηθήκαμε να πάμε στο Ισλαμαμπάντ»
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)




