Ποσό 2,8 τρισ. δρχ. στο Κόσοβο από την Ευρωπαϊκή Ενωση
Το ποσό των 2,8 τρισ. δρχ. θα προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ενωση στο Κοσσυφοπέδιο, στο πλαίσιο ανοικοδόμησης των Βαλκανίων μέχρι το τέλος του 2000.
43
Το ποσό των 2,8 τρισ. δρχ. θα προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ενωση στο Κοσσυφοπέδιο, στο πλαίσιο ανοικοδόμησης των Βαλκανίων μέχρι το τέλος του 2000.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung, η οποία επικαλείται έκθεση της Κομισιόν, οι 15 αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο φορτίο, αμυνόμενοι έτσι στις αιτιάσεις των ΗΠΑ ότι η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να βοηθήσει στην ανόρθωση του Κοσσυφοπεδίου.
Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισημαίνει στην έκθεσή της ότι, για το 1999 και το 2000, το κόστος παρουσίας της ειρηνευτικής δύναμης στην περιοχή ανέρχεται σε 1,7 τρισ. δρχ., ενώ για την ανοικοδόμηση των Βαλκανίων θα χρειαστούν 7,3 δισ. δρχ.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442