63

Εκτός από την αναμέτρηση Πανιωνίου – ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, οι δύο σύλλογοι αναμετρώνται το βράδυ της Τετάρτης και στο μπάσκετ. Στο πλαίσιο της β φάσης των πλέι οφ, η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς υποδέχεται εκείνη του Ντούσαν Ιβκοβιτς στις 9:15 μ.μ. στο δεύτερο αγώνα της σειράς, με την ΑΕΚ να προηγείται 1-0 νίκες, έπειτα από το 66-61 της περασμένης Κυριακής.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Αγγελου Κορωνιού, ενώ οι Χατζής – Τσακαλίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.


Αν νικήσει η ΑΕΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση όμως νίκης του Πανιωνίου, η ομάδα που θα προκριθεί και θα παίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό θα κριθεί σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ