26

Το τελευταίο πεντάλεπτο έμελλε να είναι συναρπαστικό στην Πάτρα, με το σκορ όμως να παραμένει όπως ακριβώς ξεκίνησε, δηλαδή ισόπαλο. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από την Παναχαϊκή που στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας τέλος στις πολύ καλές εμφανίσεις της Ενωσης, στην 28η αγωνιστική της Α εθνικής.

Τα λεπτά του αγώνα κυλούσαν και κανένας από τους δύο αντιπάλους (που χρειαζόταν τη νίκη) δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου με τις δύο αντιπάλους να μην έχουν μεγάλες ευκαιρίες.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως από το 80ό λεπτό και έπειτα η ΑΕΚ ανέβασε το ρυθμό της. Ετσι, στο 87 λεπτό ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, που λίγο νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή, άνοιξε το σκορ με 0-1.


Η Παναχαϊκή δεν είχε πει όμως ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Κατσουράνη και να κατακτήσουν τον πολύτιμο βαθμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ