63

Πολύ κοντά στην πρόκρισή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας βρίσκεται ο Σπύρος Ιωαννίδης που έχει φτάσει στον ημιτελικό γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Λίβερπουλ. Ο Ελληνας πυγμάχος, που αγωνίζεται στην κατηγορία των 63,5 κιλών, νίκησε το βράδυ της Τετάρτης τον Τσέχο Μαρτίν Χάλας με 7-3 και το βράδυ της Πέμπτης αγωνίζεται με τον Ιρλανδό Πολ Σκόλκεν.

Εάν ο Ιωαννίδης προκριθεί στον τελικό του τουρνουά, παίρνει και το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Εστω όμως και να ηττηθεί θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο μικρό τελικό, καθώς στο Τάμπερε θα πάνε οι τρεις πρώτοι του τουρνουά.


Στα ημιτελικά έχει προκριθεί και ο Τάσος Παναγιώτου στην κατηγορία των 91 κιλών. Αντίπαλός του το βράδυ της Πέμπτης είναι ο Σκοτσέζος Μιλαρβιέ.


Ο Μιχάλης Ασλανίδης, που επίσης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 91 κιλών, και ο Μιχάλης Αρναούτης αποκλείστηκαν.

ΑΠΕ