26

Απερρίφθη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου το αίτημα του ΣΕΓΑΣ να διεξαχθεί η Σουπερλίγκα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 2001 στην Αθήνα.

Παρ όλα αυτά, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη διοργάνωση της Σουπερλίγκα του 2002, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα έχει εξασφαλιστεί η δημιουργία του Σπιτιού του Στίβου, που αναμένεται να δρομολογηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές.


Η ΕΑΑ, πάντως, συμφώνησε με την πρόταση του ΣΕΓΑΣ να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων κάτω των 23 ετών, προκειμένου η συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελέσει test-events των αγωνισμάτων κλασικού αθλητισμού, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.


Μάλιστα η ΕΑΑ ζήτησε από τον ΣΕΓΑΣ να ενημερώσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες για τις προθέσεις του και τους σκοπούς ανάληψης της συγκεκριμένης διοργάνωσης, προκειμένου να μη θέσουν υποψηφιότητα και να ανατεθεί η διοργάνωση στην Ελλάδα, χωρίς ανταγωνιστή.


ΑΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ