63

Από τη μιζέρια των δύο τελευταίων θέσεων του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ αποφάσισαν να απαλλαχθούν δύο Eλληνες παίκτες, ένας του Σπόρτιγκ και ένας ακόμη του Εσπέρου. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μπαρλά και Μάκη Νικολαΐδη αντίστοιχα, που αποχαιρέτησαν τις ομάδες τους για να συνεχίσουν την καριέρα τους στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Μπαρλάς, που αγωνιζόταν στο Σπόρτιγκ, μετεγράφη στον Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ ο Νικολαΐδης στον Παναθηναϊκό Λεμεσού.


Ο Σπόρτιγκ και ο Εσπερος έχουν χάσει προ πολλού τη μάχη της παραμονής στην Α1 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και μαστίζονται πλέον από μεγάλα οικονομικά προβλήματα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες τους δεν έχουν πληρωθεί.


Μόνος τρόπος διαφυγής η μεταγραφή, στην οποία συγκατατίθενται φυσικά και οι ελληνικοί σύλλογοι, που απαλλάσσονται με αυτό τον τρόπο από τις οφειλές τους προς τους παίκτες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ