63

Σε 5,5 δισεκατομύρια δραχμές υπολογίζεται η οικονομική ζημία της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία υποβιβάστηκε πέρσι στην 1η κατηγορία της Αγγλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο που η Νότιγχαμ αγωνιζόταν στην premier league, υπάρχει μείωση των εσόδων της κατά 46%. Αυτή η μείωση φυσικά οφείλεται στα πολύ λιγότερα έσοδα που υπάρχουν στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Φαίνεται, όμως, πως η συνέχεια για την ιστορική ομάδα της Αγγλίας θα είναι εξίσου δύσκολη, καθώς η πορεία της στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας δεν είναι διόλου ικανοποιητική.


Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο συνόλο των 24 ομάδων, και ακόμα προσπαθεί να αποφύγει τη ζώνη του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία, που θα ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή.

Reuters