
Ποδηλατικός γύρος της Ρόδου
Ο Γερμανός Κρίστιαν φαν Ντάρτελ αναδείχθηκε νικητής στο 1ο Ετάπ, ενώ καλύτερος Ελληνας ήταν ο Παναγιώτης Μαρεντάκης που κατατάχθηκε 32ος στον 6ο διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ρόδου.
26
Ο Γερμανός Κρίστιαν φαν Ντάρτελ αναδείχθηκε νικητής στο 1ο Ετάπ, ενώ καλύτερος Ελληνας ήταν ο Παναγιώτης Μαρεντάκης που κατατάχθηκε 32ος στον 6ο διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ρόδου.
Ο νικητής ξεχώρισε στο φότο φίνις, καθώς έπεσε στο νήμα του τερματισμού μαζί με το Δανό Ντένις Ρασμούσεν, με τον ίδιο ακριβώς χρόνο, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Αυστριακός Φριτς Μπεράιν με 4 ώρες 0151.
Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση έκαναν οι αθλητές της εθνικής ομάδας και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μαρεντάκης που κατετάγη 32ος, ο Βασίλης Αναστόπουλος που πήρε την 36η θέση και ο Μανόλης Μωραϊτάκης που ήταν 42ος, όλοι με 4 ώρες 0250.
Ο 6ος διεθνής ποδηλατικός γύρος Ρόδου συνεχίζεται την Παρασκευή. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 και οι πρώτοι ποδηλάτες αναμένεται να τερματίσουν λίγο μετά τις 13.
Το δεύτερο Ετάπ περιλαμβάνει δύο σπριντ ευθείας, στο 20ό και στο 70ό χιλιόμετρο και ένα σπριντ ανάβασης στο 40ό χιλιόμετρο, στην περιοχή Ελεούσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Μυθικό πανό φίλου του Ολυμπιακού για τον λάτρη της ελληνικής κουζίνας Φουρνιέ (vid)
- Κινούμενη άμμος για Μαξίμου η διαχείριση των εμπλεκομένων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πύρρος Δήμας: Ο ανιψιός του κάνει άρση βαρών, κατέκτησε 6 χρυσά και πέτυχε 4 ρεκόρ
- Η σειρά «The White Lotus» επιστρέφει – Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»
- Καρυστιανού για δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: «Η δήλωση αποχής της δικαστού έγινε με σκοπό, είναι αρνησιδικία»




