Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εναντιώνεται στη χρήση ναρκωτικών και σε ελεγχόμενους χώρους η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ
Επιτροπή του ΟΗΕ προειδοποίησε την Τετάρτη ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παραβιάζουν τη διεθνή νομοθεσία, επειδή επιτρέπουν σε τοξικομανείς να κάνουν χρήση ενέσιμων ουσιών σε άθλιους μολονότι αποστειρωμένους και ελεγχόμενους χώρους.
Επιτροπή του ΟΗΕ προειδοποίησε την Τετάρτη ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παραβιάζουν τη διεθνή νομοθεσία, επειδή επιτρέπουν σε τοξικομανείς να κάνουν χρήση ενέσιμων ουσιών σε άθλιους μολονότι αποστειρωμένους και ελεγχόμενους χώρους.
Στην ετήσια έκθεσή της η Διεθνής Επιτροπή Ελέγχου των Ναρκωτικών, η οποία εδρεύει στη Βιέννη και αποτελεί θεσμό του ΟΗΕ, υπενθυμίζει ότι η παγκόσμια κοινότητα έχει συστήσει εδώ και πολλές δεκαετίες διεθνείς συνθήκες για την κατάργηση χώρων όπως τα οπιοποτεία όπου γινόταν χρήση τοξικών ουσιών ατιμώρητα.
Η άδεια χρήσης ενέσιμων ναρκωτικών από μια κυβέρνηση μπορεί να θεωρηθεί καταστρατήγηση των διεθνών συνθηκών περί ναρκωτικών δήλωσε η επιτροπή.
Αρκετές γερμανικές και ελβετικές πόλεις εφαρμόζουν σχετικά προγράμματα, ενώ η Αυστραλία εξετάζει το ενδεχόμενο να τα υιοθετήσει. Οι τοξικομανείς μπορούν να φέρουν εκεί ναρκωτικές ουσίες που έχουν προμηθευτεί παράνομα, και το κέντρο τούς παρέχει αποστειρωμένες σύριγγες.
Η διεθνής επιτροπή υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να παράσχουν προγράμματα θεραπείας των τοξικομανών και όχι να εγκαινιάζουν χώρους που διευκολύνουν την κατάχρηση ναρκωτικών.
Υποστηρικτές αυτών των κέντρων στη Γερμανία διατείνονται, ωστόσο, ότι η ύπαρξή τους έχει σώσει ζωές.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!