
Μάτια κατασκόπων στο φιλικό Ελλάδας – Αυστρίας στην Καλαμάτα
Ενώπιον εκπροσώπων της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Αλβανίας, αντιπάλων της Ελλάδας στην προκριματική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, θα διεξαχθεί την Τετάρτη ο φιλικός αγώνας με την Αυστρία.
63
Ενώπιον εκπροσώπων της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Αλβανίας, αντιπάλων της Ελλάδας στην προκριματική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, θα διεξαχθεί την Τετάρτη ο φιλικός αγώνας με την Αυστρία.
Μέλος του προπονητικού τιμ της εθνικής Γερμανίας, ο Χορτστ Χρούμπες, στενός συνεργάτης του Εριχ Ρίμπεκ, και ο Μάρτιν Ζάνγκα, προπονητής της εθνικής Αλβανίας, θα πάρουν την πρώτη γεύση της ελληνικής ομάδας στο φιλικό που ξεκινάει στις 3:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-1.
Αμφότεροι οι κατάσκοποι των αντιπάλων μας, στην προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2002, βρίσκονταν από το πρωί της Τρίτης στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρακολουθήσουν και τον αγώνα ελπίδων, μεταξύ Ελλάδας – Αυστραλίας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Δανιήλ, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τον Αγγελο Μπασινά αντί του Νίκου Νταμπίζα, που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Αυστρία.
Δεν θα κάνω άλλες αλλαγές στον κορμό της ομάδας εν όψει του παγκοσμίου Κυπέλλου σχολίασε σχετικά ο Δανιήλ, πλην όμως άφησε ανοιχτό το παράθυρο για διορθωτικές κινήσεις στο εγγύς μέλλον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σου έφερα χαλβά της πεθεράς μου»: Μυθικό πανό φίλου του Ολυμπιακού για τον λάτρη της ελληνικής κουζίνας Φουρνιέ (vid)
- Κινούμενη άμμος για Μαξίμου η διαχείριση των εμπλεκομένων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πύρρος Δήμας: Ο ανιψιός του κάνει άρση βαρών, κατέκτησε 6 χρυσά και πέτυχε 4 ρεκόρ
- Η σειρά «The White Lotus» επιστρέφει – Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο φως διάλογος Αραμπατζή – Μελά – «Πότε θα τον πληρώσεις σε παρακαλώ; – Μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει»
- Καρυστιανού για δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: «Η δήλωση αποχής της δικαστού έγινε με σκοπό, είναι αρνησιδικία»




