Εντείνονται οι πιέσεις για παραίτηση του Μιλόσεβιτς – Συμβιβαστική πρόταση από την αντιπολίτευση
Η σερβική αντιπολίτευση κάλεσε το Γιουγκοσλάβο πρόεδρο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να συζητήσει πρότασή της, η οποία προβλέπει την παραίτησή του από την εξουσία ώστε να μην παραπεμφθεί σε δίκη για εγκλήματα πολέμου.
Η σερβική αντιπολίτευση κάλεσε το Γιουγκοσλάβο πρόεδρο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να συζητήσει πρότασή της, η οποία προβλέπει την παραίτησή του από την εξουσία ώστε να μην παραπεμφθεί σε δίκη για εγκλήματα πολέμου.
Ο Ντράγκοσλαβ Αβράμοβιτς, ηγέτης της Συμμαχίας για την Αλλαγή, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η σερβική αντιπολίτευση πρότεινε στο Γιουγκοσλάβο πρόεδρο μια ειρηνική απομάκρυνσή του από την εξουσία.
Ο Ν.Αβράμοβιτς υπογράμμισε ότι ο Σ.Μιλόσεβιτς πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του έθνους, διαφορετικά η Σερβία δεν θα λάβει καμία οικονομική βοήθεια από τη Δύση.
Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Μάντλιν Ολμπράιτ και ο Γερμανός ομόλογός της Γιόσκα Φίσερ συμφώνησαν, κατά τη συνάντησή τους στο Ζάγκρεμπ -στο περιθώριο της τελετής ορκωμοσίας του νέου προέδρου της Κροατίας Στίπε Μέσιτς- να πιέσουν τα κόμματα της σερβικής αντιπολίτευσης να συνεργαστούν με σκοπό την απομάκρυνση του Σ.Μιλόσεβιτς από την εξουσία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.