
Η Saatchi & Saatchi France διαψεύδει κατηγορίες για σατανιστικό μήνυμα σε διαφήμιση της Toyota
Η διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi France διέψευσε την Τρίτη ότι στην τηλεοπτική της διαφήμιση για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της Τοyota, Yaris Verso, περιλαμβάνονται σατανιστικές εικόνες. Η διάψευση ήρθε ως απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien το Σάββατο, που κατηγορούσε την εταιρεία για προβολή σατανιστικών μηνυμάτων μέσω της συγκεκριμένης διαφήμισης.
48
Η διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi France διέψευσε την Τρίτη ότι στην τηλεοπτική της διαφήμιση για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της
Τοyota, Yaris Verso, περιλαμβάνονται σατανιστικές εικόνες. Η διάψευση ήρθε ως απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien το Σάββατο, που κατηγορούσε την εταιρεία για προβολή σατανιστικών μηνυμάτων μέσω της συγκεκριμένης διαφήμισης.
Η εταιρεία, της οποίας η Toyota είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες, πρόβαλε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τις επίμαχες εικόνες καρέ-καρέ. Νωρίτερα, η Saatchi & Saatchi οργάνωσε μια συζήτηση για το θέμα, στην οποία συμμετείχαν 11 άτομα, που εκπροσωπούσαν διαφημιστές, θρησκευόμενους, οικογενειάρχες και οργανώσεις κατά των αιρέσεων, καθώς και εκπροσώπους της κυβέρνησης, που συμφώνησαν ότι η διαφήμιση δεν εκπέμπει σατανιστικό μήνυμα.
Το Σάββατο η γαλλική εφημερίδα Le Parisien σε άρθρο της με τίτλο Σατανιστικά κείμενα στη διαφήμιση της Toyota υποστήριζε ότι αν δει κανείς το διαφημιστικό σποτ σε αργή κίνηση εμφανίζονται λέξεις που επικαλούνται τη δύναμη της σελήνης, την ομορφιά του σκότους και καλούν σε αυτοκτονία.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Εκρηκτικό προηγούμενο»: Η απάντηση Αραγτσί μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τα ιρανικά παγωμένα στοιχεία
- Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)








![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442